Malom és Kacsa
séfjei
Séfjeink és csapata küldetésének érzi bemutatni, hogy ami egészséges, vagy „mentes”, az lehet finom is!
Séfjeink a hét minden napján különleges ízekkel várják vendégeinket, így adva tökéletes alkalmat egy üzleti reggelinek, ebédnek, baráti találkozónak, vagy esetleg randevúnak.
Tivadar Tóth
Tóth Tivadar Head chef fiatal kora ellenére számos nemzetközi tapasztalattal a háta mögött, valódi gasztronómiai kalandra hív. Az étlap megalkotásakor ötvözte a házias ízeket, melyeket modern köntösbe öltöztetve, trendi tálalással, valamint fenséges fűszerezéssel tett egyedivé és különlegessé. Ha modern konyha, akkor nem maradhatnak el a laktózmentes, gluténmentes és vegán fogások sem.
Fülep Dávid
Szenvedélyem a szezonális alapanyagok kreatív újragondolása és a bisztró stílus elegáns, mégis közérthető formába öntése. Az elmúlt évek során azon dolgoztam, hogy a konyhám egyszerre tükrözze a szakmai precizitást és az őszinte ízek iránti elkötelezettséget.
Hiszek abban, hogy a jó étel történetet mesél – legyen szó egy gondosan összeállított chef ajánlatról, egy újragondolt klasszikusról vagy egy hétköznapi alapanyag meglepő megközelítéséről. Munkám során fontos számomra a szezonális és hazai alapanyagok használata, a fenntarthatóság, valamint az élményszerű tálalás.