 
                    Egy vacsora a rejtett kincsek kíséretében
Különleges borvacsoránkon a gasztronómia és a borkultúra találkozása elevenedik meg a Malom és Kacsa hangulatos falai között.
Gault Millau díjazott Séfeink gondosan megalkotott menüsora minden fogásban egy-egy bor karakterét emeli ki, hogy az ízek harmóniája teljes legyen.
Egy est, ahol a kulináris élmény, a jó társaság és a tópart varázsa felejthetetlen pillanatokat ígér:
- Welcome drink
- Kacsa RiIlette – Szívek Pince, Zöldveltelini 2024
Helyi csodák körülöttünk élnek. Neszmélyi borvidék különlegessége ez az osztrák szőlőfajta. Könnyed, fűszeres ízvilágával indítjuk meg ünnepi vacsoránkat.
- Házi füstölésű Vajhal, marinált retek – Malom és Kacsa Brut, A Ház Pezsgője
A Malom és Kacsa és az Anonym Pince koprodukciója. Egy újdonság bemutatkozása, új pezsgés a tóparton, fenséges halétel fogás kíséretében.
- Kacsamáj brulé, kalács – Lenkey Pincészet, Az Élet Szép… 2022
Hosszan érlelés mesterei és Tokaji bortermelés kuriózuma. Egy limitált kiadású Furmint & Hárslevelű házasítás, Kacsa fogással párosítva.
- Báránygerinc, cékla trilógia – Sziegl, Herreberg Kadarka 2024
 Ősi magyar szőlőfajta előtt tisztelgünk vagy inkább gyönyörködünk az egyediségében és büszkélkedünk, hogy ilyen borok születnek kishazánkban. Főételünk fogását kíséri ez a limitált kiadású Kadarka.
- Fehércsoki Mousse, borzselé, körte – Kősziklás pince, Juhfark édes 2023
Záró tételünk a szomszédságunkból mutatkozik be, mely a termővidékünk sokszínűségét és különlegességét képes bemutatni.
Jegyvásárlás IDE KATTINTVA!
 
				 
                                