Fergeteges Vacsoraest
A Malom és Kacsa gasztronómiai és történeti kalandozásra hív mindenkit Katona Csaba történész, a Magyar Nemzeti Levéltár történésze segítségével, kicsit másképp, mint ahogy azt megszoktuk. A vendégek a többfogásos vacsora elfogyasztása mellett kultúrtörténeti adalékok egész sorával gazdagodnak. Körbejárunk olyan kérdéseket, hogy mikor alakult ki a ma hagyományosnak tekintett magyar konyha, mennyiben más volt eleink étkezése a 19. század előtt, valóban igaz-e, hogy Magyarország inkább boros, mintsem sörös ország, hogyan formálódott meg a nemzeti konyha, milyenek voltak a régi farsangi szokások és étkek?
Katona Csaba mindezt kicsit másképp, kicsit szokatlanul, néhol kicsit pikánsan humorral fűszerezve, csak olyan stand uposan meséli el, és még ki tudja mit?….
Menü és Borsor:
Kacsatepertő krém savanyított zöldségek
Borjútea
Tarja steak pásztortarhonya vagy Supreme csirkemell, céklás rizottó
Posírozott körte vanília krém
Bősze Olaszrizling
Kisbaka Királyleányka
Kristály Imperial Kékfrankos
Kősziklás Édes Juhfark
Szentkirály Mentes Ásványvíz
Vacsoraest részvételi díja: Bruttó 18 500 Ft / fő (a feltüntetett ár a szervízdíjat tartalmazza)
Beváltható a Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényházban
2890 Tata, Tópart u. 19.
JEGYEK: https://malomeskacsa.hu/gasztronomiank/ajandekutalvany/
A felsorolt italokon felüli fogyasztást a csomagár nem tartalmazza. A voucher pénzre nem váltható. A voucher összegét egy alkalommal lehet beszámítani a Malom és Kacsa vacsorest alkalmából.
Jegyeket legkésőbb január 7-én délután 17:00-ig van lehetőség vásárolni.