Esküvő

Esküvő, ahogy megálmodtad

A nagy nap

Egy emlékezetes menyegzőhöz számos dolog szükséges, egyben azonban szinte minden menyasszony egyetért: a Nagy Napon mindennek tökéletesnek kell lennie. Rajtunk nem fog múlni a siker, hiszen a Malom és Kacsa Étterem és Rendezvényházat a szerelem hívta életre.

 

Judit és Péter máig tartó szerelme itt szökkent szárba évtizedekkel ezelőtt és ez energia lengi körül a rendezvényközpont esküvőhelyszíneit is.

Kezdődjön a közös jövő

tatai romantika

Tóra néző szertartás

Az Öreg tóra néző teraszunk az a hely, amelybe lehetetlen nem beleszeretni. Belehabarodsz majd első látásra! Utánozhatatlan hangulata csodás milliőt és fényviszonyokat teremt egy naplementés, koraesti szertartáshoz. A rendezvényház, a kert és a tóparti sétány pedig csodás, kreatív fotóhelyszíneket biztosítanak, így nem szükséges kilométereket utaznotok a fotózásra, egyedül hagyva a vendégsereget, akik miattatok jöttek el.

Mindent a kényelemért

Zárt és privát parkolónkban kényelmesen meg lehet állni az autókkal. Készülődjetek családi körben a két, egyenként 80 nm2-es, 6-6 személyes apartmanjainkban. Hívjátok ide a fodrászt és a sminkest, hogy ne rohangálással teljenek a nagy nap első órái. A két, ízlésesen berendezett, kényelmes lakosztályban a lakodalom alatt át lehet öltözni, a kicsiket le lehet fektetni, ha kifáradtak a lakodalom hevében és akár a nászéjszakát is el tudjátok tölteni.

Szóljon minden rólatok

ma ti vagytok a legfontosabb

Szóljon minden Rólatok

Bőséges étel- és italválasztékunkat gondosan és minden igényt kielégítve állítottuk össze.

Séfünk Tóth Tivadar a házias ízeket a modern konyha fortélyaival házasító ételkreációi közül mindenki megtalálja a fogára való falatokat.

 

Alternatív fogások

Ételérzékenységgel küzdő, laktózérzékeny, gluténérzékeny, vegetáriánus, vegán, cukorbeteg, vagy inzulinrezisztens vendégeiteknek számos ízletes, alternatív fogással készülünk. 

nálunk mindenki egyenrangú vengéd

kids and toys_ line_ expanded 1
11110 - Wheelchair 1
Veterinary Line 1

A gyerekvendégeknek kimondottan lurkó kompatibilis ételeket szolgálunk fel és ha kutyátok is részt venne az esküvőn, őt is szívesen látjuk, akadálymentesített, belső lifttel ellátott rendezvényközpontunkban.

esküvő helyszín panoráma terasz
kep-166

divat és elegancia

Termek és teraszok

A Malom és Kacsa Étterem és Rendezvényház kedvenc esküvőhelyszíne a tóra néző kilátással rendelkező Panoráma terasz, mely ideális helyszíne a kültéri szertartásnak. Ebben az esetben a 70-80 fő befogadására alkalmas Fényes teremben tartható meg a buli, itt kényelmesen elfér majd egy helyen a zenekar vagy a DJ, illetve a táncoló násznép.

A Veranda teraszon pedig körasztalos elrendezéssel fel tudunk teríteni a vacsorának. Kérhető svédasztalos-, tál-, vagy tányérszervíz, illetve elérhetőek kedvező italcsomag ajánlataink is.

Kezdődjön a közös jövő

A lehetőségek tehát adottak, de ezek csak szavak, amelyek nem adják vissza teljesen azt, amit a saját szemeddel kell látnod. Gyertek el a tatai romantika szerelemközpontjába, ahol családok születnek és jövők kezdődnek!

malom és kacsa esküvő

Ilyen is lehet az esküvőd

Esküvői ötletek

Helyszín a Fényes terem és a Panoráma terasz

Fogadjátok Vendégeiteket a Panoráma teraszon, ahol frissítőket és aprósüteményekkel kínáljuk majd őket. A szertartás után itt lehet fogadni a gratulációkat és készülhetnek a közös képek. A vacsora pedig történhet a Veranda Teraszon, körasztalos elrendezéssel. A lagzinak a Fényes terem ad majd helyet.

Helyszín a Fényes terem és a Veranda terasz

Rendezd a vendégfogadást és a szertartást a veranda teraszunkon, ahonnan a patakmeder melletti régi malomkerék felújított tökéletes mását láthatja a násznép. A különleges fakerék megfelelő vízmennyiség esetén forog is! A szertartás utáni mulatozásnak pedig ez esetben is a Fényes terem ad majd otthont.

Ha a szertartás nem nálunk lesz megtartva

Amennyiben nem kértek helyszíni szertartást, akkor a Panoráma teraszon, vagy a Veranda teraszon lehet tartani a lakodalmas vacsorát és a Fényes teremben a lagzit.

hu_HUHungarian