Saját programjaink

ne maradj le!

Közelgő programjaink

MUSIC CORNER

Élőzenés vacsoraestek

A Malom és Kacsa Étterem és Rendezvényházban az ízletesen megkomponált fogások mellett Csütörtök esténként zenei élmények is várnak, hiszen nincs is jobb a minőségi élő zenénél. Meleg nyári estéken a muzsika a Pergola étteremrész előtti fűzfateraszon csendül fel, a tóparti panorámával a háttérben, mely egyszerre festői, romantikus és roppant hangulatos.

a fűzfa TERASZ

A Music Cornert rendszeresen, változatos előadók töltik meg élettel és térzenével. A zenecsütörtök alkalmával egy-, illetve két személyes zenei formációk játszák el egyedi hangszerelésben saját, valamint neves előadók slágereit. A világzenei élmények korokat és évtizedeket ölelnek fel, a mesés ének, gitár és zongorakíséret pedig betölti a tóparti sétány minden négyzetcentiméterét.

nincs esőnap!

Rajtunk nem fog ki sem a hideg, sem a csapadék! Amennyiben nem tudjuk szabadtéren megtartani beharangozott eseményeinket, akkor élőzenés programjaink gyorsan átköltöznek a fedett Pergola étteremrészbe, ahol az ínycsiklandozó ételkülönlegességek és a hűsítő koktélok melegben és esőbiztosan élvezhetőek.

hu_HUHungarian