Gasztronómiánk

A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényházban minden mindennel összefügg, így alkotva egy utánozhatatlan egészet! A régi malmok új köntösben, a klasszikus ízek pedig modern tálalásban hirdetik a múlt üzenetét a jelenben, utat mutatva a jövőnek.

különleges ízvilág

Konyhánk lelke

Tóth Tivadar séfünk, – aki nem mellesleg cukrász is- tudása túlmutat a hagyományos gasztronómián!

 

Tudásszomja 20 éve töretlenül vezeti. Elvitte Európába, hogy bejárva azt, nemzetközi tapasztalatokkal a birtokában megalkossa saját stílusát, melyet a modern, vidéki konyhaművészet utánozhatatlan, házias ízeivel egyesített. Így jött létre az a különleges ízvilág, amely mára a Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház védjegyévé vált.

 

Különleges ételkreációja a Szalonkacsa, vagy az egyedi, vegán rizottók éppúgy mesteriek, mint a saját maga termesztette fűszerek. Házi szörpjei páratlan ízorgiát tartogatnak, és örömmel kutatja fel a legjobb kistermelői alapanyagokat, hogy aztán saját, kreativitásával egyesítve újabb és újabb ételkölteményekkel kápráztassa el a Malom és Kacsába betérőket.

Malom és Kacsa - szalonkacsa
Nem mindegy mit eszel

klasszikus ízek, modern tálalás

Nem mindegy,
mit eszel?

Nekünk sem az, hiszen szeretnénk, ha teli hassal távoznál tőlünk és időről időre vissza is térnél hozzánk. Tivadar séf és csapata az új köntösbe öltöztetett ételcsodák mellett az étel intoleranciával együtt élő, tudatos életmódváltó, diétázó, cukorbeteg, laktózérzékeny, gluténérzékeny, vegetáriánus és vegán vendégekre is gondolnak az étlapok és heti menük tervezésekor. Nálunk mindenki jól tud lakni úgy, hogy különleges és finom étel kerül a tányérjára. Heti menünk szezonális fogásai között az előételek és főételek mellett a desszertkülönlegességek is kóstolásra hívnak.

Kérj egy feketét!

tata kávézó kínálat

Egy jó étkezés egyik záróakkordja a desszert mellett egy finom kávé. A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényházban az olasz, La Marzocco kávégép főzi az eredeti Costa Rica-i kávét.

 

Különbség kávé és kávé között

A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényházban kiváló Bányai kávéból készül kedvenc italod. A kávé nevét adó Bányai László a festői Costa Rica-n egy 11 hektáros finca-t vásárolt az első osztályú Lourdes-i völgyben és újratelepítette azt 55.000 db Caturra és Catuai kávécserjével. Innen érkeznek a Malom és Kacsába a 16-féle kávékülönlegesség kávészemei.

 

Fogyaszthatod ristretto, cappuccino, vagy latte formájában, kérheted hagyományos-, laktózmentes-, vagy növényi tejjel, a csodás aroma utáni ízorgia nem marad majd el. Ez ugyanis tipikusan az az ízvilág, amelyet otthon biztosan nem kapsz meg, ehhez mindenképpen el kell jönnöd hozzánk.

Jeges élvezet, fagylalt a neved!

Ha már degeszre falatoztad magadat, akkor javaslunk egy könnyű sétát az Öreg tó partján. Ez helyet csinál majd a Cloud9 márka különleges receptjei alapján készült, mesterséges színezék-, ízfokozó- és aromamentes, prémium fagylaltunknak, amely sikerrel csábít majd el a Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház tóparti fagyistandján.

Sokszínű fagyi kínálat (1)
hu_HUHungarian