Panorámás tatai
bisztró

elegáns étterem

Tata bisztrója

Hívd meg magadat, családodat, vagy üzleti partnereidet egy gyors, finom és tápláló ebédre. Heti menü kínálatunk szerdától péntekig kapható szezonális finomságai a glutén- és laktózérzékeny vendégeket is várják. Költs el nálunk egy romantikus, meghitt vacsorát a tatai Öreg tó ölelésében. Panorámás, tóra néző teraszaink, valamint impozáns belső tereink alkalmasak családi rendezvények, esküvők, leány-és legénybúcsúk, születésnapok, keresztelők megrendezésére. Tatai bisztrónkban korszerű technikával felszerelt rendezvénytermeink céges rendezvényhelyszínek is. Otthont adnak csapatépítőknek, karácsonyi rendezvényeknek, konferenciáknak, szakmai napoknak, klubrendezvényeknek, workshop-oknak. Magánrendezvényeknek is lehetőséget biztosítanak rendezvényhelyszíneink, amelyek alkalmasak családi napok, illetve kisebb kulturális események, kiállítások megrendezésére is.

Tata bisztrója

A múlt üzenete a jövőnek

A Malom és Kacsa Étterem és Rendezvényházba megérkezve, már a parkolóból látható a három, műemlékvédett malom, melyből kettő felújításra is került.  Az Öreg-kallót az 1760–1770-es években építette fel az Esterházy-uradalom. Ez az épület ad otthont a rendezvényház lakosztályainak és bisztrónak. A bisztróból a régi malomkerék felújított tökéletes mását is láthatják vendégeink, reményeink szerint a Malompatak és a Tükörforrás friss karsztvízével kerül majd meghajtásra.

A Tóvárosi vagy Czégényi malom pedig feltehetőleg egy középkori malomhelyen épült. Jelenleg a rendezvénytermek találhatók meg benne.

kacsa bisztró öreg tó
különleges születésnapi helyszínek

divat és elegancia

Ha Tata, akkor bisztró

A divat és az elegancia a Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényházban is megmutatkozik.  Belépve a modern, elegáns, letisztult, mégis barátságosan berendezett belső terek fogadnak. Az átépítés megőrizte a múlt kincseit a jövő nemzedékeknek, barátságos keretet adva az ízlésesen megálmodott enteriőrnek. Nálunk minden teremnek kicsit más a hangulata, mégis egybeolvadnak és kölcsönösen erősítik egymást.

A bisztróból a régi malomkerék felújított tökéletes mását is láthatják vendégeink. A különleges vízimalmot a Malompatak és a Tükörforrás friss karsztvize hajtja.

A tóra néző, panorámás pergola télen-nyáron élvezhető. A szél ellen elhúzható falai védenek, télen pedig saját fűtése gondoskodik a kellemes hőérzetről. A tatai bisztró minden egyes szegletét szívünk – lelkünk odaadásával hoztuk létre és ez szeretet itatja át valamennyi ételünket és italunkat is.

Heti menü és alternatív ételek

Térj be hozzánk akkor is, ha csak egy gyors brunch- ra van időd, szervezd ide randevúdat, családi eseményeidet vagy üzleti megbeszéléseidet, egy kellemes ebéddel összekötve. Rendszeresen frissülő heti menünk szezonális fogásait kedved szerint variálhatod. Fontos tudnod, hogy mi egy olyan tatai bisztró vagyunk, ahol minden vendégünk egyformán fontos és különleges. Az étel intoleranciával élő, vagy speciális étrendet követő, a laktózérzékeny, a gluténérzékeny, a vegetáriánus, a vegán és a cukorbeteg vendégek sem maradnak éhesek. Nekik is elérhetőek különleges ételkülönlegességeink, számukra is fogyasztható módon elkészítve. A finom fogásokat kávé- és italkülönlegességek teszik még teljesebbé. Kóstold meg házi limonádéinkat és kézműves sörkülönlegességeinket, valamint borválogatásunkat is. Ha bajban vagy, hogy melyik ételhez milyen bor dukál, akkor borvacsoráinkon megmutatjuk neked, milyen sokat tesz hozzá az étel adta ízélményhez a megfelelő ital kísérete.

Mindenki egyenlő

kids and toys_ line_ expanded 1
11110 - Wheelchair 1
Veterinary Line 1

Gyermekbarát étterem vagyunk, a legkisebbeknek külön nekik készített Kiskacsa étlappal és játszósarokkal készülünk. Ha pedig jól laktak, tudnak nálunk rajzolni, színezni, vagy a kertben lévő óriás kacsával játszani. Mi vagyunk az a tatai bisztró, amelyik kutyabarát, így négylábú kedvencedet sem kell otthon hagynod. A rendezvényház minden területén szívesen látjuk őket, friss vízzel és kutyakeksszel kedveskedve nekik. A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház emellett akadálymentesített, így biztonságosan elfér a kerekesszék vagy a babakocsi is.

hu_HUHungarian