Különleges családi
rendezvény helyszín

Legyen egy családi rendezvény minden résztvevő számára ünnep! Szóljon a pihenésről, a kikapcsolódásról és a tartalmas, minőségi együtt töltött időről! Ne vegye el a fókuszt a bevásárlás, az otthoni főzés és takarítás fárasztó kötelesség spirálja! Gyertek el inkább a Malom és Kacsába!

elegáns helyszín, maximális kényelem

Különleges napok

Ha családi rendezvény, akkor legtöbbünknek az esküvő jut eszébe. Pedig számos más, jeles alkalmat is szebbé lehet tenni egy családi díszétkezéssel. Születésnap, névnap, évforduló, eljegyzés, ezüst- és aranylakodalom, keresztelő, ballagás, babaváró buli, hogy a teljesség igénye nélkül említsünk pár nálunk rendezett magáneseményt.

Finom ételt mindenkinek!

Minden eseményen van olyan résztvevő, aki válogatós, diétázik, tudatos vagy kényszerű életmódváltó, és emiatt speciális étrendet követ. Az étel-intolerancia, a laktózérzékenység és/vagy a gluténérzékenység kihívásaival küzdő vendégeinkre is gondoltunk. Nálunk egyaránt jól tudnak lakni a vegetáriánus, vagy a vegán családtagok.

bérelhető családi rendezvényhelyszín tata

Négykézláb, 2 lábon, 4 keréken

kids and toys_ line_ expanded 1
11110 - Wheelchair 1
Veterinary Line 1

Éttermünk gyerekbarát, a legkisebbeknek külön Kiskacsa Étlappal készültünk, valamint színező sarok és a kertben található óriás kacsa is várja a lurkókat. Kutyabarátok vagyunk, így a jól szocializált ebek nemcsak a teraszokon, de az étterem teljes területén mozoghatnak, miután megkapták üdvözlő kutyakekszünket. Akadálymentesített és tágas tereinkben babakocsival, valamint kerekesszékkel is el lehet férni, belső liftünk pedig megkönnyíti az épületegyüttesen belüli szabad mozgást.

kacsa bisztró öreg tó
Figyelünk Önökre

Zártkörűség

Csak Önökre figyelünk

Három külön szinten található termeinkben, illetve csodálatos környezetben az épületet körülölelő teraszokon teljesen külön is tudunk teríteni kisebb családoknak, mint például 15-20 fő, egészen a nagyobb 70-80 fős vendégseregig.

 

Külön bejáratok és külön mosdók szavatolják a másoktól zavartalan szórakozást. Kifejezetten erre a célra tervezett bútoraink és eszközeink szinte végtelen lehetőséget biztosítanak az elrendezésre, ültetési formára, melynek variálhatóságára nyugodtan kérheti szakképzett kollégáink tanácsát, így könnyen megtaláljuk a mindenki számára ideális megoldást.