Vállalati rendezvények

Konferencia, csapatépítés, ünnep

Együtt a csapat

Egy vállalkozás életében vannak különleges napok. Ezek alkalmával összehozzák a kollektívát, bemutatják újdonságaikat, prezentálják jövőbeli terveiket, vagy megünneplik a karácsonyt. A céges rendezvények ideális helyszíneinek ajánljuk a Malom és Kacsa Étterem és Rendezvényház termeit, melyeket együtt és külön-külön is használhatnak vendégeink. Rendezvényközpontunk akadálymentesített és belső lifttel is rendelkezik, így téve mindenki számára kényelmessé az épületen belül, illetve a konferencia helyszínek között történő közlekedést.

céges rendezvény helyszín

Nem távolság, közelség

Tata Budapesttől csupán 60 km-re található és az M1-es autópályán könnyedén megközelíthető. Közel van Komárom-Esztergom megye nagyobb városaihoz, de az autópálya miatt akár messzebbről érkező céges csapatokat is szeretettel látunk. Tágas, zárt parkolónkban pedig keresgélés nélkül meg lehet állni az autókkal.

konferenciahelyszín tata
ottalvós céges csapatépítő

Elrendezési lehetőségek

Rendezvényre hangolva

Rendezvénytermeinkben széksorosan 90-100 fő, iskolapados elrendezéssel pedig 45-50 fő tud kényelmesen helyet foglalni. Minden helyszínünk klimatizált, vezeték nélküli internetkapcsolattal, projektorral, kivetítőkkel, valamint modern hangtechnikával rendelkezik. Kézi és fejmikrofon is kérhető, egyedi dekorációs megoldásaink segítségével pedig a roll up bannereket sem kell cipelni, hiszen fali kereteinkben elhelyezhetők a cég vizuális anyagainak offline megjelenései.

Szállás, ha több napra maradna

Amennyiben több napos a céges rendezvény, úgy szükség lehet szállásra is. A Malom és Kacsa Étterem és Rendezvényház kettő, ízlésesen berendezett, 80 nm2-es saját konyhával, illetve fürdőszobával rendelkező apartmannal rendelkezik. A két lakásból lenyűgöző panoráma nyílik a tatai Öreg tóra, a várra és az Esterházy kastélyra.

Partnerhotelünkben a Hotel Kristály Imperiálban is meg tud szállni a kollektíva. A szálloda 80 méterre található a rendezvényháztól, így valóban könnyen és gyorsan megközelíthető.

házias ételek modern köntösben

Étel-ital

Egy céges eseményen kiemelt fontosságú az ellátás, annak minősége és mennyisége egyaránt lényeges. A fogadó italok, a kávészünetek, valamint a főétkezések is megoldottak nálunk. Tóth Tivadar séf és csapata helyi termelők alapanyagaiból készítik el a modern köntösbe öltöztetett, házias ételeket, desszerteket.

Nálunk mindenki jól tud lakni, hiszen a laktózérzékeny, gluténérzékeny, vegetáriánus, vegán, de akár inzulinrezisztens, vagy cukorbeteg munkatársaknak alternatív módon is tudunk tálalni.

tatai éttermek

Rólunk mondták

ismerd meg (jobban) a kollégáidat

Csapatépítő programok a Malom és Kacsában

Rendezvényházunk időről időre otthont ad csapatépítő tréningeknek. Ezen alkalmak arról szólnak, hogy a munkatársakat közelebb hozza egymáshoz, így később a csapatmunka is gördülékenyebb lesz majd. Itt nem cél a klikkesedés, az a fontos, hogy azon munkatársak is jobban megismerjék egymást, akik amúgy nem állnak egymáshoz annyira közel, vagy esetleg részben, illetve egészben online kapcsolatban dolgoznak.

A csapatépítő programlehetőségek száma végtelen, de mi most javaslunk néhányat, a teljesség igénye nélkül.

közös étkezés

Ültessétek le a körasztalos elrendezésben berendezett teremben a munkatársakat. Egy asztal alkosson egy csapatot. Fontos, hogy legyen ültetési rend, hiszen nem azokat kell összeültetni, akik az irodában is folyton bandáznak ebédidőben, hanem azokat, akik szinte alig vannak kapcsolatban. Minden asztal nevezzen ki egy csapatkapitányt és induljon a muri! A közös falatozás alkalmával, illetve előtte is utána pedig remek alkalom nyílik a közös játékra!

Company kvíz

Osszátok ki a kvízhez szükséges papírokat és tollakat a csapatoknak. Ha megvan, kezdődhet a játék! Vetítsetek ki a cég életére, termékeire, fejlesztésére vonatkozó kérdéseket, és A, B, C, D válaszokat. Legyen 10-15 kérdés, a válaszadásra legyen maximum 20 másodperc. A legtöbb helyes választ adó csapat nyer. Holtverseny esetén a saccolós játék döntsön. Például: egy évben mennyi ….. alapanyagot használ fel a gyártás?

Kívánságkosár

Minden kolléga kapjon egy színes papírt, melyre név nélkül írja fel mindenki, hogy mit kívánna a cég Őrangyalától. A vezetőség ígérje meg, hogy havonta 1 kívánságot teljesít. Nehezítés, hogy anyagi dolgot nem lehet kérni, hanem ilyeneket például, hogy legyen minden kispéntek a csoki csütörtök, vagy havonta legyen egy torta nap!

Illúziós játékok

Az internetről letölthetőek illúziós képek. Ezeket vetítsétek ki a feladvánnyal együtt. Például hány galamb van a képen? Az asztalok itt is csapatként játszanak. Ha elfogytak a feladványok, vetítsétek ki a megoldást is. A nyertes az a csapat, aki a legtöbb helyes megfejtést adta.

Ha én étel volnék

Minden csapat kapja meg a Malom és Kacsa étlapját. Most minden asztal jelöljön ki egy személyt, akit hívjon is ki a játékmester. Az asztalok feladata, hogy társítsanak a kihívott személyhez egy főételt az étlapról. A választ meg is kell indokolni minden csapatnak egy mese formájában. Pl a mese címe: Marcsi és a Szalonkacsa. A meséket minden asztalnak fel kell hangosan olvasnia és szerepelnie kell benne az asztalnál ülő munkatársaknak is.

Óda egy munkaeszközhöz

Minden csapat válasszon egy munkaeszközt. A csapatkapitány nevezze meg, mit választottak. Most írjanak szerelmeslevelet ennek a tárgynak. Ez lehet a cellux tépő, a vezeték nélküli egér vagy a kávéfőző is. Ha kész, olvassa fel egy delegált csapattag, de érzelmes, színpadias stílusban. Ha mindenki felolvasta a levelet, szavazzanak a csapatok, hogy melyik asztal nyerte meg ezt a játékot.

Bókbödön

A nap végén minden asztal tagjai írjanak egymásról egy-egy gondolatot, bókot, kedvességet. Például, nem tudtam Gyula, hogy ennyire jó a humorod. Minden kolléga kapjon egy névre szóló, színes borítékot, ebbe kerüljenek bele a bókok. Egy nehezebb munkanap után jó érzés lesz elolvasni a kedves szavakat.

+1 Tombola

Nyerni ér! Zárjátok a tartalmas napot egy tombolával! A nyeremény lehet tárgy, utalvány, vagy akár egy extra szabadnap is.

A lehetőségek száma végtelen, de ami biztos, hogy a kiváló ételek és italok biztosan rendelkezésetekre állnak majd.

hu_HUHungarian