Sajtó

Kajdi Csaba - CYLA TURNÉ

CYLA berongyolt a Malom és Kacsába is púposkodni!

Megnéztük a Malom és Kacsa minden szegletét, utána átmentünk az Angolparkba, mennyei ebédet ettünk a Malom és Kacsában, és rohantunk a Tata, Esterházy-kastélyba.

11 kihagyhatatlan látnivaló a Vértes és a Gerecse télen is csodálatos vidékén

A Funzine online magazin egy csokorba gyűjtötte azokat a programokat és helyszíneket, amik télen is kihagyhatatlan látnivalók a Vértes és a Gerecse környékén. A kalauzolás során a Malom és Kacsát is beemelték azon turisztikai célpontok közé, amiket érdemes meglátogatni. A cikk itt olvasható.

VAsárnapi ebéd tatán

Vasárnapi Ebéd Tatán címmel jelent meg riport rólunk a Sok Színű Vidék magazinban. Fogadjátok szeretettel!

A StreetKitchen nálunk járt

Ezúttal Mengyi jött el a Malom és Kacsába, aki igencsak szereti Tatát, hisz gyerekkori emlékek kötik őt a városhoz.

A nálunk készült ételspecialitásokról szóló részletes beszámolóját itt olvashatod.

üvegfal - színházi előadás

Zenés- szövegszínházi előadással nyitotta meg új kulturális sorozatát a Malom és Kacsa. A szerdánként jelentkező programok nyitóeseményét teltházas érdeklődés övezte. Dobray Sarolta Üvegfal című regényének gondolatait Gryllus Dorka és Simon Kornél tolmácsolta.

Forrás: Körzeti Televízió Tata

Galéria

Nézz be hozzánk, hiszen egy kép többet mond ezer szónál! Galériánk gondosan összeválogatott fotóinak segítségével nemcsak ételeinket és italainkat, de a hamisíthatatlan Malom és Kacsa életérzést is meg szeretnék mutatni. Az Öreg tóra néző, csodás panorámát is bemutató felvételekkel pusztán egyetlen egy komoly gond van… Hiányzol róla Te! Gyere el hozzánk és töltsd fel a teret a saját energiáiddal, hogy együtt forogjon tovább a közös malmunk kereke!

hu_HUHungarian