Rendezvényház

A MÚLT ÜZENETE A JÖVŐNEK

A malom

A Malom és Kacsa Étterem és Rendezvényházba megérkezve, már a parkolóból látható a három, műemlékvédett malom, melyből kettő felújításra is került.  Az Öreg-kallót az 1760–1770-es években építette fel az Esterházy-uradalom. Ez az épület ad otthont a rendezvényház lakosztályainak és bisztrónak. A bisztróból a régi malomkerék felújított tökéletes mását is láthatják vendégeink, reményeink szerint a Malompatak és a Tükörforrás friss karsztvízével kerül majd meghajtásra.

A Tóvárosi vagy Czégényi malom pedig feltehetőleg egy középkori malomhelyen épült. Jelenleg a rendezvénytermek találhatók meg benne.

bérelhető céges rendezvény helyszín

5 rendezvényhelyszín, 1 helyen

Három tágas rendezvénytermünk a legmodernebb technikával felszerelt, modern megoldásokkal vonzza be a céges rendezvényeket, de otthont adnak csapatépítőknek, karácsonyi vacsoráknak, konferenciáknak, szakmai napoknak, klubrendezvényeknek, workshop-oknak és magánrendezvényeknek egyaránt. Alkalmasak még kisebb kulturális események, kamaraszínházi előadások, illetve kiállítások megrendezésére is.

 

Panorámás, tóra néző teraszaink, valamint impozáns belső tereink alkalmasak családi rendezvények, esküvők, leány-és legénybúcsúk, születésnapok, keresztelők megrendezésére. Tatai bisztrónkban korszerű technikával felszerelt rendezvénytermeink céges rendezvényhelyszínek is. Otthont adnak csapatépítőknek, karácsonyi rendezvényeknek, konferenciáknak, szakmai napoknak, klubrendezvényeknek, workshop-oknak. Magánrendezvényeknek is lehetőséget biztosítanak rendezvényhelyszíneink, amelyek alkalmasak családi napok, illetve kisebb kulturális események, kiállítások megrendezésére is.

Tóra néző teraszok

Teraszainkról csodálatos panoráma nyílik az Öreg tóra. Céges rendezvény, vagy csapatépítő tréning esetén akár külön helyszínként is funkcionálhatnak, esküvőkön pedig a kültéri szertartásnak, valamint a vacsorának is otthont adnak, varázslatos fotóhelyszínt biztosítva az ifjú párnak és vendégeiknek. Születésnapok, névnapok, ballagási bankettek étkezéseinek helyszínére is tökéletes választás az, ha itt foglalnak helyet a vendégek. Teraszainkon a rossz idő sem foghat ki, hiszen téliesíteni és nyáriasítani is tudjuk őket.

rendezvényház panoráma terasz

Virtuális túra
a Rendezvényházban

Nézz körül nálunk!

hu_HUHungarian