Társadalmi felelősségvállalás

TEGYÜNK JÓT EGYÜTT

Legyen szebb hely a világ!


A Malom és Kacsa csapata hisz a segítség és az összefogás erejében, így időről időre mellé állunk olyan kezdeményezéseknek, amelyek számunkra fontos ügyekért dolgoznak. Az alábbiakban bemutatjuk azokat a Partnerszervezeteket, akikkel sikeresen működtünk együtt a boldogabb jövő érdekében.

Hintalovon Gyermekjogi Alapítvány

A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház csatlakozott az APPI Nonprofit Zrt. kezdeményezésére indított Hátizsákgyűjtő Akcióhoz, a menekült családok gyermekei számára. A közösségi csatornáinkon hírül adott gyűjtésre szép számmal érkeztek hátizsákok. Az 1000 hátizsák az ukrajnai menekültekért program keretén belül szervezett gyűjtés végén a Madridi utcai menekültszállás lakóinak el is szállítottuk a hátizsákokat. Ezúton is köszönjük a Tatán és környékén élő, segítőkész, együttérző családok támogató segítségét.

hintalovon alapítvány elismerés
hátizsákgyűjtő akció tata

Magyar Speciális Olimpiai Szövetség (MSOSZ) és a Hársfa Egyesület

A két szervezet közösen, Magyarországon előszőr hívta életre ezt a családi sportnapot és kosárlabda gálát, amelyen Down szindrómás fiatalok vettek részt. A Hársfa Egyesület speciális és sérült fiatalokat versenyeztet több sportágban. Sportolóik immár 30 éve szerepelnek sikerrel hazai- és külföldi sporteseményeken. A Malom és Kacsa Étterem és Rendezvényház finom falatokkal támogatta az eseményt. Ezúton is sok sikert kívánunk a sportolóknak!

családi sportnap öreg tó
kávé átrium színház

Egy kávé ma

Az Átriumért

A Malom és Kacsa Csapata részt vett az Átrium Színház megsegítésére szervezett „Egy kávé az Átriumért!” adománygyűjtő kampányban, hogy vendégeinkkel közösen segítsük a színház fennmaradását. Köszönjük mindenkinek, aki aznap nálunk kávét fogyasztott, ugyanis annak teljes bevételét megduplázva utaltuk el!

hu_HUHungarian