Karácsony, ajándék, élmény

5 ok arra, hogy idén élményeket ajándékozz Karácsonyra

Valljuk be- néha mindannyiunk számára fejtörést okoz a tökéletes karácsonyi ajándék megtalálása. Meglepni valakit egy egyedi, személyes ajándékkal nagyszerű érzés, éppen ezért remek ötlet élményeket ajándékozni.

A Malom és Kacsa Csapata összegyűjtött 5 nyomós okot arra, hogy idén élményeket ajándékozz Karácsonyra tárgyak helyett:

 

ERŐSÍTI A KAPCSOLATOKAT

Ellentétben egy szimpla tárgyi ajándék kicsomagolásával, az ajándékélmények igazi társasági, közös élmények lehetnek, hiszen nem csak az adott személy élheti át azt az izgalmas élményt, de átélhetitek akár közösen, akár barátokkal, családdal vagy akár egy hasonló érdeklődésű csoporttal. Ez segít a mélyebb kapcsolatok kialakításában és hosszú távon sokkal boldogabbá tesz minket, mint egy tárgyi ajándék.

 

EGYEDI ÉS JELENTŐSÉGTELJES

Az élmények ajándékozása segít kitűnni a tömegből és megmutatni, hogy valóban törődsz azzal, akinek ilyen típusú karácsonyi ajándékot választasz.

 

MARANDÓ EMLÉKEKET OKOZ

Az együtt töltött idő és a közösen szerzett élmények felbecsülhetetlenek. A boldog emlékek életre szólnak!

 

DUPLÁN IZGALMAS

Az ajándék-élményekkel kétszer is megajándékozhatsz valakit, ugyanis elsőként az ajándékozás során adsz meglepetést, majd az izgatott várakozás után, a program maga és az ajándék megtapasztalása is örömet okoz.

 

SZUPER ALTERNATÍVA

Tökéletes ötlet olyan emberek számára, akiket nagyon nehéz tárgyakkal lenyűgözni. Mindannyian ismerünk olyan személyeket, akiknek egyszerűen lehetetlen ajándékot venni! Ha idén Karácsonykor te is szeretnél valakinek személyes, maradandó élményajándékot adni, nézd meg a Malom és Kacsa Pódium programjait.

December 27-én Lengyel Tamás, Kitolás című egyszemélyes vígjátékával várunk benneteket, mert apának lenni nem könnyű. Sőt elképesztően nehéz. Főleg, mert senki nem mondta el, hogyan kell csinálni. Lengyel Tamás szakít ezzel az értelmetlen hagyománnyal és most elmondja a frankót.Ebben az egyszemélyes vígjátékban szó lesz a terhesség különböző fázisairól, az apáváválás rögös útjáról, a magzattelepátiás kommunikációról, a babaneme party-ról, a babakocsivásárlás traumáiról, levakarhatatlan nőrokonokról, a szabadban szoptatás férfiakra gyakorolt hatásairól, és a nagy mennyiségben hallgatott Gryllus Vilmos dalok mentálhigiénés következményeiről. Válaszokat, persze, ő sem tud. De azért elmondja, hogy vele miként történt mindez. Ajándékozd meg egy szerettedet ezzel a különleges és közös élménnyel.

 

Január 11-én egy kicsit komolyabb vizekre evezünk, ugyanis Gryllus Dorka és Simon Kornél Lesznek a vendégeink az Üvegfal című darabjukkal. Az Üvegfal Léna és Péter örvényszerű házasságát meséli el,a feleség és a férj szemszögéből egyaránt.

Lassan, lépésenként bomlik ki és válik világossá, hogy valójában egy érzelmileg bántalmazó kapcsolattal állunk szemben.Miért csinálja Péter? Miért hagyja Léna? Mi ez a gyakran eszméletvesztésig pörgő tánc?Szeretet, szerelem hajtja? Vagy ezeknek épp valamiféle ellenkezője. Miért választjuk azt, akit választunk, sokszor szinte teljesen vakon?! Kíváncsivá tettünk? Gyertek el és éljétek át együtt ezt a zenés színházi darabot.

hu_HUHungarian