Anyák napja Malom és Kacsa

Anyák napja a Malom és Kacsában

Az Anyák napja egy olyan gyöngyörű ünnep, aminek alkalmából mindannyian megadjuk édesanyánknak, nagymamánknak és életünk más fontos női szereplőinek az elismerést és a tiszteletet. Az anyák napja lehetőséget ad arra, hogy megköszönjük az édesanyáknak és nagymamáknak a fáradozásaikat, az áldozataikat, az odafigyelésüket és az állandó jelenlétüket. Szeretnéd idén egy különleges ajándékkal meglepni édesanyádat? Maradj velünk! 

Az Anyák napja ünneplésből a Malom és Kacsa is kiveszi a részét, a hétvégén ugyanis nálunk járt Nóra, az Anyakivan oldal gazdája édesanyja társaságában. A kettejük közötti szoros kapcsolat és hatalmas szeretet példaértékű, éppen ezért szerettük volna Anyák napi nyereményjátékunkat velük összekötni. 

Köszöntsd édesanyád Anyák napja alkalmából a legértékesebb ajándékkal, a közösen eltöltött, minőségi idővel. Az Anyakivan oldalon futó nyereményjáték során most Május 6. este 20:00-ig lehetőséged van megnyerni az egy éjszakás kikapcsolódást Tatán, a Malom és Kacsában, két fogásos vacsorával, pezsgővel és piknikkosaras reggelivel. A nyeremény Május 15. és Szeptember 30. között váltható be, egy velünk előre egyeztetett Hétfő-Kedd-Szerda vagy Csütörtök éjszakára! 

Sok szerencsét!!!!