malom és kacsa tata

Neked írunk- fogadd szeretettel

Köszöntünk a Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház blogján. Ebben a menüpontban hetente frissülő tartalmakkal találkozol majd, melyek terveink szerint változatos témákat ölelnek körbe. Célunk a tájékoztatás, a segítségnyújtás és az információ átadás. Könnyed, mégis érdekes témákkal várunk, hogy a kávészünetedben legyen olvasnivalód, mely kedvet csinál ahhoz, hogy időről-időre ellátogass hozzánk.

Vendégünk 

Neked szólnak soraink, aki szereti a finom ételeket, a szép tálalást és azt, ha a hagyományos fogások modern köntöst öltve érkeznek meg. Várunk egy heti menüre hétköznapokon ebédre és örülünk annak, ha a Zenecsütörtök alkalmával egy romantikus, tóparti vacsorán, élő zenét hallgatva falatozol. Megérdemled a minőségi időt és a prémium fogásokat, így jó ötlet nálunk tartani családi eseményeidet, születésnapokat, névnapokat, ballagási bankettet, vagy keresztelő, illetve házassági évfordulós ünnepi étkezéseket. Amennyiben még keresed az Igazit, akkor egy izgalmas randira is tökéletes helyszínt biztosítunk. Egy kellemes andalgás a tatai Öreg tó partján, majd egy finom Kacsa Margarita ágyaz meg a fenséges fogásoknak.

Menyasszony, vőlegény

Hurrá, egybekeltek, ám az eljegyzéstől a boldogító igen kimondásáig bizony hosszú és kanyargós út vezet. Tele kérdésekkel, feladatokkal, kihívásokkal. Sok esetben az esküvőszervezés felér egy jegyesoktatással, ám nem kell, hogy stresszes nyűggé váljon életetek legszebb napjának megszervezése. Ehhez mindössze egy dologra kell figyelni: válasszatok profi szolgáltatókat. Olyanokat, akik már mindent (is) láttak, tudják a megoldást a váratlan helyzetekben. Akik a lehetetlent azonnal teljesítik, de a csodákkal sem váratnak meg. A szép esküvőhelyszín és a finom ételek egy menyegző alapjai. Mi ezt biztosítjuk, hiszen tatai rendezvényhelyszínünk lakosztályaiban készülődhettek a nagy napra, sőt, akár már az esküvő előtti napon is megérkezhettek. Csodás kertünk és a tatai Öreg tó varázslatos és térítésmentes helyszínei lesznek a kreatív fotózásnak, panorámateraszunkon pedig a szertartást is csodás környezetben tarthatjátok meg.

Rendezvényszervező

Lehet, hogy nem is tudod, hogy Te is ebbe a csoportba tartozol? Ha megesik, hogy a vállalkozás, ahol dolgozol, Téged bíz meg a céges csapatépítő, családi nap, szakmai esemény vagy karácsonyi vacsora megszervezésével, akkor bizony ezek a sorok Neked szólnak. 

Hozzád szólunk akkor is, ha professzionálisan szervezed mások nagy napjait, illetve vállalati eseményeit. Szeretnénk segíteni munkádat azzal, hogy weboldalunkon minden szükséges információt megtalálsz. Ha kérdésed lenne, akkor pedig örömmel állunk rendelkezésedre.

Esküvőszervező és/vagy esküvői szolgáltató

Te vagy az a bizalmi pozíciót betöltő szakember, akire a jegyespárok részben, vagy egészben rábízzák életük egyik legszebb és legfontosabb napját. Ez nagy teher, illetve felelősség. Szükséged van támaszra, olyan partnerre, akiben megbízhatsz. Akiről tudod, hogy az egyeztetettek szerint jár el, pontosan, precízen és profin dolgozik. Pont, mint Te! Kerüljünk kapcsolatba és váltsuk valóra közösen a leányálmokat!

Hozzátok szólunk, értetek dolgozunk! Kövessetek minket, hogy ne dolgozzunk hiába!