trend magazin esküvő

Vízparti esküvő helyszínt keresel? Ne keress tovább!

Te is egyike vagy azoknak a menyasszonyoknak, akik vízparti esküvőről álmodtak kislány koruk óta? A Malom és Kacsa Étterem és Rendezvényház valóra váltja az álmodat!

A tópart csendes, nyugodt és romantikus hangulata tökéletes környezet a boldogító igen kimondásához. A tatai Öreg tóra néző teraszunk az a hely, amelybe lehetetlen nem beleszeretni. Utánozhatatlan hangulata csodás miliőt és fényviszonyokat teremt egy naplementés, kora esti szertartáshoz. A rendezvényház, a kert és a tóparti sétány pedig csodás, kreatív fotó helyszínek biztosítanak, így nem szükséges kilométereket utaznotok a fotózásra, egyedül hagyva a vendégsereget, akik miattatok jöttek el.

 

A Malom és Kacsa Étterem és Rendezvényház teljes körű szolgáltatást kínál, így lehetőségetek nyílik nálunk parkolásra, készülődésre, szertartás lebonyolítására, fotózásra, ünneplésre, mindezt egy helyen. Séfünk, Tóth Tivadar házias ízeket a modern konyha fortélyaival házasító ételkreációi pedig garantáltan lenyűgőzik az egész vendégsereget, beleértve a  laktózérzékeny, gluténérzékeny, vegetáriánus, vegán, cukorbeteg, vagy inzulinrezisztens vendégeket is. 

Nagy örömünkre szolgál, hogy számos boldog pár Nagy Napjának lehettünk már részesei és hogy az Esküvő Trend Magazin minket választott a 2022-es nyári lapszámuk fotózásához.

 

Koncepció: Esküvő Trend Magazin

Helyszín: Malom és Kacsa, Tata

Dekoráció, enteriőr tervezés: Éva Burger virágkötő mester

Gyöngyház fényű hozományláda: Menyasszonyi láda

Ruha: Mirandella Esküvői Ruhaszalon

Ékszer: Ékszerpalota

Haj: Györgyi Berendi

Smink: Fellner Henrietta

Fejdísz: Evalena Handmade Jewelry

Hajó: Zöldi György/ Tatai Hajózás

Dekor kellék plexiből: Plexitündér – rendezvény dekoráció készítés, plexi dekoráció webshop

Fotó: Szentpéteri Csőke Bea

Modell: Adél Horváth

 

Felkeltettük az érdeklődésedet? Látogass el hozzánk a Február 12-én megrendezésre kerülő Esküvői Nyílt Napunkra és kezdjük el tervezni a Ti Nagy Napotokat!