Gasztronómiánk

A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényházban minden mindennel összefügg, így alkotva egy utánozhatatlan egészet! A régi malmok új köntösben, a klasszikus ízek pedig modern tálalásban hirdetik a múlt üzenetét a jelenben, utat mutatva a jövőnek.

különleges ízvilág

Konyhánk lelke

Tóth Tivadar séfünk – aki nem mellesleg kiváló cukrász is – tudása túlmutat a hagyományos gasztronómián.
Tudásszomja immár 20 éve vezeti, elvitte Európa számos országába, ahol a megszerzett nemzetközi tapasztalatokkal megalkotta saját stílusát. Ez a stílus a modern, vidéki konyhaművészet házias ízeit ötvözi eleganciával és kreativitással – így született meg az a különleges ízvilág, amely mára a Malom és Kacsa Bisztró védjegyévé vált.

Különleges ételkreációja – mint a Szalonkacsa, az egyedi vegán rizottók, vagy a saját termesztésű fűszernövények – mind a konyhaművészet és szenvedély tökéletes találkozásai. Házi szörpjei valódi ízorgiák, miközben örömmel kutatja fel a legkiválóbb helyi alapanyagokat, hogy azokat saját ötleteivel egyesítve újabb és újabb gasztronómiai élménnyé formálja.

A Malom és Kacsa kulináris világát azonban nemcsak a múlt tapasztalata határozza meg, hanem az új generáció látásmódja is.

Fülep Dávid, a bisztró Head Chefje, szenvedélyesen vallja, hogy a jó étel történetet mesél. Szenvedélye a szezonális alapanyagok kreatív újragondolása, és a bisztró stílus elegáns, mégis közérthető formába öntése. Munkájában ötvöződik a szakmai precizitás, a fenntarthatóság és az őszinte, sallangmentes ízek iránti elkötelezettség. Legyen szó újragondolt klasszikusról, egy váratlan összetevőpárosításról, vagy egy meglepően izgalmas tálalásról – nála minden fogás élményt ad.

Malom és Kacsa - szalonkacsa

Kettejük közös munkája az, ami a Malom és Kacsa konyháját igazán egyedivé és emlékezetessé teszi. Tradíció és innováció – kéz a kézben a tányéron.

Nem mindegy mit eszel

klasszikus ízek, modern tálalás

Nem mindegy,
mit eszel?

Nekünk sem az, hiszen szeretnénk, ha teli hassal távoznál tőlünk és időről időre vissza is térnél hozzánk.

Séfeink és csapatuk az új köntösbe öltöztetett ételcsodák mellett az étel intoleranciával együtt élő, tudatos életmódváltó, diétázó, cukorbeteg, laktózérzékeny, gluténérzékeny, vegetáriánus és vegán vendégekre is gondolnak az étlapok és heti menük tervezésekor. Nálunk mindenki jól tud lakni úgy, hogy különleges és finom étel kerül a tányérjára.

Szezonális fogásaink között az előételek és főételek mellett a desszertkülönlegességek is kóstolásra hívnak.

Kérj egy feketét!

tata kávézó kínálat

Egy jó étkezés egyik záróakkordja a desszert mellett egy finom kávé. A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényházban az olasz, La Marzocco kávégép főzi az eredeti Costa Rica-i kávét.

Különbség kávé és kávé között

A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényházban kiváló Bányai kávéból készül kedvenc italod. A kávé nevét adó Bányai László a festői Costa Rica-n egy 11 hektáros finca-t vásárolt az első osztályú Lourdes-i völgyben és újratelepítette azt 55.000 db Caturra és Catuai kávécserjével. Innen érkeznek a Malom és Kacsába a 16-féle kávékülönlegesség kávészemei.

Fogyaszthatod ristretto, cappuccino, vagy latte formájában, kérheted hagyományos-, laktózmentes-, vagy növényi tejjel, a csodás aroma utáni ízorgia nem marad majd el. Ez ugyanis tipikusan az az ízvilág, amelyet otthon biztosan nem kapsz meg, ehhez mindenképpen el kell jönnöd hozzánk.

Jeges élvezet, fagylalt a neved!

Ha már degeszre falatoztad magadat, akkor javaslunk egy könnyű sétát az Öreg tó partján. Ez helyet csinál majd a Cloud9 márka különleges receptjei alapján készült, mesterséges színezék-, ízfokozó- és aromamentes, prémium fagylaltunknak, amely sikerrel csábít majd el a Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház tóparti fagyistandján.

Sokszínű fagyi kínálat (1)