Asztro & Gasztro – vacsora és asztrológia

2022. NOVEMBER 18., PÉNTEK, 18:00–20:00

A Malom és Kacsa és Párvy Patrícia asztrológus, életvezetési tanácsadó
finom falatokkal, vegetáriánus és vegán fogásokkal és asztrológiai előadással készül erre a különleges vacsoraestre. Élvezd az asztrológiai elemek tükrében az ízeket, valamint ismerd meg velünk egy-két híres asztrológus és chef asztrológiai képletét.
Miben hasonlít egymásra Galileo Galilei és a 3 Michelin csillagos chef, Paul Bocuse? Vajon mit súghatott fülébe I. Erzsébet asztrológusa, mikor tanácsot kért tőle? Mi lehet a szenvedélye a Malom és Kacsa főszakácsának és vajon miért kezdett el főzni?
Mit érdemes enni, ha úgy érzed kiegyensúlyozatlan vagy? És ha túl stresszes? Sok-sok kérdés, amire november 18- án 18 órakor válaszolunk. Az ételt biztosítja a Malom és Kacsa, az asztrológiai előadást tartja Párvy Patrícia asztrológus, életvezetési tanácsadó.
Helyszín: Malom és Kacsa Étterem és Rendezvényház, Tata, Tópart u. 19.
Időpont: 2022. 11.18. 18-20 óra

parvypatricia.com/asztrologia

JELENTKEZÉS:
A program ára 9800,-/fő, amely tartalmazza az előadáshoz kapcsolódó finger food fogásokat és egy welcome drinket.
Jelentkezésedet a résztvevők számának megadásával emailen várjuk a sales@malomeskacsa.hu címre, válaszlevelünkben megküldjük majd az utaláshoz szükséges adatokat.

TOVÁBBI CIKKEK

Karácsonyi vacsora és a dress code

Közeledik az év legcsodálatosabb időszaka a karácsony, amikor túlcsordul a szeretet, mindenkiünnepel és persze remekül érzi magát. Ilyenkor úgy érezheted, hogy nem létezik túlzás és

Elolvasom »

Varázslatos téli esküvő

Minden lány álma, hogy az esküvője élete legcsodásabb napja legyen. Már egész kislány korunkbanelkezdjük tervezni a nagy napot, látjuk magunk előtt, ahogy álomszép, hófehér ruhában,

Elolvasom »
hu_HUHungarian