Esküvői Nyílt Nap a Malom és Kacsában

Menyasszonyok, Vőlegények, Esküvőszervezők és Minden Szép iránt érdeklődők! Február 12. csakis rólatok szól a Malom és Kacsában! 

Az esküvői nyílt napunk során megismerhetitek a Rendezvényház és Étterem nyújtotta lehetőségeket, bejárhatjátok a helyszínt és betekintést nyerhettek abba, hogy hogyan néz ki nálunk egy esküvő. 

A HELYSZÍN

A tópart csendes, nyugodt és romantikus hangulata tökéletes környezetet biztosít egy gyönyörű esküvő lebonyolításához. A tatai Öreg tóra néző teraszunk az a hely, amelybe lehetetlen nem beleszeretni. Romantikus hangulata csodás miliőt és fényviszonyokat teremt egy naplementés, kora esti szertartáshoz. A rendezvényház, a kert és a tóparti sétány pedig csodás, kreatív fotó helyszíneket biztosítanak. Nagy büszkeséggel tölt el minket, hogy az Esküvő Trend Magazin minket választott a 2022-es nyári lapszámuk fotózásához. Erről bővebben olvashattok az előző bejegyzésünkben.

AZ ÉTTEREM

Séfünk, Tóth Tivadar a házias ízeket a modern konyha fortélyaival házasító ételkreációi garantáltan lenyűgőzik az egész vendégsereget, beleértve a  laktózérzékeny, gluténérzékeny, vegetáriánus, vegán, cukorbeteg, vagy inzulinrezisztens vendégeket is. Kérhető svédasztalos-, tál-, vagy tányérszervíz, illetve elérhetőek kedvező italcsomag ajánlataink is.

A RENDEZVÉNYHÁZ

A párok kedvenc esküvőhelyszíne a tóra néző kilátással rendelkező Panoráma terasz, mely ideális helyszíne a kültéri szertartásnak. Ebben az esetben a 80-100 fő befogadására alkalmas Fényes teremben tartható meg a buli, itt kényelmesen elfér majd egy helyen a zenekar vagy a DJ, illetve a táncoló násznép. A Veranda teraszon jó idő esetén pedig körasztalos elrendezéssel akár a vacsorára is fel tudunk teríteni. 

AZ APARTMANOK

Szeretnétek nálunk készülődni vagy megpihenni? Lakosztályainkban luxus minőségű berendezés, igény szerint gyermekágy és babakiegészítők, felszerelt konyha, illetve mosógép vár. Mindkét apartman amerikai konyhás nappalival, valamint két hálószobával rendelkezik, ezért apartmanonként akár 6 fő részére kínálnak kényelmes elhelyezést.

Mindkét apartmanból gyönyörű kilátás nyílik a tatai Öreg-tóra, amely a Ramsari Egyezmény oltalma alatt álló, Európában egyedülálló madárpihenőhely a téli időszakban.

A SZOLGÁLTATÓK

Hogy a Nyílt nap teljes legyen, számos szolgáltatóval is lehetőségetek lesz megismerkedni:

Ruha:

· Fehéren Lebben 

· Adry Couture 

· Kardos Design Tatabánya

· Vita Beáta Esküvőcentrum

Dekor:

· Bokréta Virág Esküvődekor

· FOX kézműves kuckó

· Csipkevirág esküvői dekoráció

· Mandragóra 3D nyomtatás

· Mydecor

· Mona Design

Sütemény:

· Macaroon Manufaktúra

· Bite of Heaven

· Szabina’s cake

Kreatív fotó:

· Double Expo

· Vengrin Photography

· Kiss Ernő cinematography

Smink:

· Tádics Bogi a Bogi Make Up-tól

· BRG Makeup

Haj: 

·  Andits Fodrászszalon

· Szalay Enikő

· Hairville Fodrászat

Esküvőszervező:

· Weddings of Wonder 

Esküvői kiegészítő:

· SPS Sujtásékszerek

Zene:

· Dj Marák

Vőfély: 

Felkeltettük az érdeklődésedet? Várunk szeretettel az Esküvői Nyílt Napunkra Február 12-én! Ha szeretnél részt venni a Nyereményjáték sorsolásában – hiszen azzal is készülünk, mindenképpen regisztrálj Rendezvényszervező kollégáinknál, velük itt tudod felvenni a kapcsolatot. (A nyereményjáték a Nyílt Napon való részvételhez is kötött).

Fotók: Gáncs Erika , Dekor: Bokréta dekor