VACSORA EST MAUTNER ZSÓFIVAL
December 9-én mindenkinek a Malom és Kacsában a helye!
Chili & Vanilia – Mautner Zsófi konyhája magyar gasztroblogger, szakíró, műsorvezető valamint a Chili & Vanília blog alapítója látogat el hozzánk, hogy Tóth Tivadar séfünkkel karöltve megmutassák nektek milyen az amikor az alföldi, falusi konyha és a világ egzotikus fűszerei találkoznak egymással.
MUTATJUK A RÉSZLETEKET:
Menü:
Az alföldi, falusi konyha és a világ egzotikus fűszereinek találkozása (alcím)
Malom és Kacsa ízelítő
Házi véreshurkával töltött rétesháromszög sültalma-krémmel (ajowan)
Vadas zöldségleves kacsazsírban pirított kovászos kenyérrel (hawaij, marokkói citrom)
Konfitált kacsacomb fűszeres, vadrizses piláffal (baharat, borbolya)
Fügelevél pannacotta zöld ropogóssal
Az alföldi, falusi konyha és a világ egzotikus fűszereinek találkozása (alcím)
Malom és Kacsa ízelítő
Házi véreshurkával töltött rétesháromszög sültalma-krémmel (ajowan)
Vadas zöldségleves kacsazsírban pirított kovászos kenyérrel (hawaij, marokkói citrom)
Konfitált kacsacomb fűszeres, vadrizses piláffal (baharat, borbolya)
Fügelevél pannacotta zöld ropogóssal
Italok:
Meglepetés koktél a Malom és Kacsa bartenderétől, Michl Marcitól
Turay Családi Pincészet: Pezsgő, Olaszrizling, Cabernet Sauvignon
Meglepetés koktél a Malom és Kacsa bartenderétől, Michl Marcitól
Turay Családi Pincészet: Pezsgő, Olaszrizling, Cabernet Sauvignon
A felsorolt italokon felüli fogyasztást a csomagár nem tartalmazza.
Vacsora est részvételi díja: Bruttó 19 900 Ft / fő (a feltüntetett ár a szervízdíjat tartalmazza)
JEGYVÁSÁRLÁS: https://malomeskacsa.hu/gasztronomiank/ajandekutalvany/
Fotó: Csibi Szilvia