Hogyan válassz tökéletes helyszínt a családi rendezvényhez?

Az emberek 71%-a stresszes feladatnak gondolja a családi rendezvények megszervezését. A menü összeállításától a helyszín lefoglalásáig sok tenni való van. Általában az esemény apropójának megfelelően keresünk helyszínt, azonban a létszám, a távolság és nem utolsó sorban a költség befolyásolja választásunkat.

1. ELHELYEZKEDÉS
Érdemes olyan helyszínt választani, ami mindenki számára könnyen megközelíthető, nem jelent nagyobb távolságot senkinek.
2. INKLUZÍV SZOLGÁLTATÁSOK
Számos rendezvényhelyszín rendelkezik inkluzív szolgáltatásokkal. Hasznos ezeket kutatni, hiszen a nap sokkal könnyebb lesz, ha a dekorációt; ételeket; italokat a helyszín biztosítja. Igaz, ez lehet kicsit drágább, azonban a látvány mindenkit kárpótol.
3, ISMERD A HELYSZÍN KAPACITÁSÁT
A családi rendezvény helyszínének kapacitását és alaprajzát fontos ismerni foglalás előtt. Tudd meg, hány vendéget fogsz meghívni, mielőtt kiválasztod a helyszínt. Ha egy több száz ember számára is elég nagy helyszínt választasz és csak 50 vendéget hívsz meg, úgy tűnhet, hogy nem sikerült a party, azonban az sem jó, ha sokan vagytok zsúfolt, kis helyen.
4. ÉTELEK ÉS ITALOK
Ha a rendezvényt olyan helyszínen tartod, ahol a fogyasztás is biztosított, pénzt és időt is megspórolhatsz. Amennyiben a vendéglátók megengedik, hogy az élelmiszer egy részét vidd magaddal, készítsd el a kedvenc süteményed, a többit pedig hagyd rájuk. Fontos, hogy tisztában legyél a helyszín vendéglátási lehetőségeivel, hiszen ez jelentősen befolyásolhatja a rendezvény költségét.

A Malom és Kacsa kiváló rendezvényhelyszín lehet, legyen szó kisebb vagy nagyobb családi eseményekről. Tata belvárosában található, így mindenki számára könnyen megközelíthető, akár tömegközlekedéssel is. Azoknak sem kell szálláshely után kutakodni, akik messzebbről érkeznek az eseményre, vagy esetleg szívesen időznének a városban, hiszen két exkluzív apartman várja vendégeit a műemlékvédett épületegyüttesben. Az ételekben ötvöződik a modern és a házias konyhaművészet, melynek köszönhetően különleges fogásokat szolgálunk fel vendégeinknek. A finom falatokról az ételérzékenyeknek sem kell lemondani, ugyanis a laktóz- és gluténmentes, valamint vegán ételekből szintén bőséges a választék nálunk.  

Ha a közelgő ballagás megünneplésére keresel helyszínt, a Malom és Kacsa remek választás lehet! Változatos termeink és teraszaink számos lehetőséget rejtenek az Öreg-tó partján. Búcsúztasd a középiskolában eltöltött éveket mesés panorámával!