Ne hagyd ki Tatát kutyával sem! 

Tata a turisták közkedvelt úti célja. Nem véletlen, hiszen a város nevezetességeinek listája borongós és napsütéses időre is tartogat bőven látnivalót. De merre induljunk, ha négylábú kísérőnk lenne utunkon?

A Malom és Kacsa Bisztró és Rendezvényház a város központjában, az Öreg-tó partján helyezkedik el, amely teljes mértékben kutyabarát létesítmény. Az épületegyüttesben két exkluzív apartman is található. A Kis-, illetve Nagy Lilik amerikai konyhás nappalival, valamint két hálószobával rendelkezik, ezért apartmanonként akár 6 fő részére kínálnak kényelmes elhelyezést, csodás tóra néző kilátással. Az éttermünkben Tóth Tivadar séf közreműködésével gyermekkorunk elfeledett ízvilágával találkozhatunk újra. 

Öreg-tó:

A település látképét meghatározó tó ligetes sétányai igen kedveltek a kirándulók körében. A tóparton andalogva beszippant a romantikus múlt hangulata, impozáns látványt nyújt a vár. A „tókör” testünknek és lelkünknek is felfrissülést ad, ugyanakkor szőrös barátainknak is élmény lesz a 7 km-es táv.

Fellner Jakab kilátó:

A Kálvária-domb tetején álló 37 méter magas kilátóba küzdelmesnek tűnik az út felfelé, de megéri! Hiszen gyönyörű kilátás nyílik a városra és a környező vidékre: a Gerecse hegyei, Tatabánya és Dunaalmás is a panoráma része. Értesüléseink szerint, ha kutyusod bírja a tempót, Veled csodálhatja a látványt!

+1:
Remek hír, hogy az Öreg-tó partján álló Tatai vár is teljes mértékben kutyabarát hely. Az eredeti épületnek sajnos mostanra már csak a délkeleti szárnya áll, de a területen sétálva a vár többi részének feltárt alap falaival is találkozhattok. Ez minden korosztálynak érdekes élmény, mintha csak visszautaznátok az időben. 

Foglald le szállásod most és kezdd el tervezni a közös kikapcsolódást tata legszebb apartmanjában!