Malom és Kacsa Étterem Étlap és Itallap – ahol a modern és a magyar konyha találkozik. Friss alapanyagok, házi receptúrák az étteremben, tóra néző panorámával. Nálunk az étel intoleranciával együtt élő, tudatos életmódváltó, diétázó, cukorbeteg, laktózérzékeny, gluténérzékeny, vegetáriánus és vegán vendégek is jól lakhatnak!
PADLIZSÁN ÉS ZAKUSZKA KERTI ZÖLDSÉGEKKEL ÉS BAGETTEL
KACSAZSÍR, KACSATEPERTŐKRÉM, SONKA ÉS KOLBÁSZ / HELYI ŐSTERMELŐKTŐL / TATAI SAJTTAL, FRISS BAGETTEL, FERMENTÁLT ÉS FRISS ZÖLDSÉGEKKEL
KAKUKKFÜVES TOKAJI BORKOCSONYÁVAL
HÁZI FŰSZERES MUSTÁRSZÓSSZAL ÉS ECETES RETEKKEL
ÍZELÍTŐ HÁROMFÉLE HAMBURGERBŐL (MALOM ÉS KACSA MARHAHÚSOS, TÉPETT SERTÉSHÚSOS, KACSAHÚSOS)
UGYANEZ A BÁRÁNYROPOGÓS-FELTÉT NÉLKÜL 3.290 FT
CSIPERKEGOMBÁVAL ÉS ZÖLDBORSÓVAL
ERDEI GOMBÁS PARMEZÁNOS TAGLIATELLE TÉSZTÁVAL
KONFITÁLT KACSA-ZÚZA ÉS -SZÍV SÜLTHAGYMÁS TEJFÖLÖS MUSTÁRMÁRTÁSSAL ÉS PIRÍTOTT BURGONYAGOMBÓCCAL
ZELLERSALÁTÁVAL ÉS REMULÁD MÁRTÁSSAL
PIRÍTOTT CSIPERKEGOMBÁVAL, PAPRIKÁSMÁRTÁSSAL
RÓZSASZÍNŰRE SÜLT MARHAHÚSOS, BACON, JÉGSALÁTA, PARADICSOM, CHEDDAR, LILAHAGYMÁS-CSEMEGEUBORKÁS SZÓSSZAL, KARAMELLIZÁLT HAGYMÁVAL, SÜLT FOKHAGYMÁS, PETREZSELYMES BURGONYÁVAL ÉS „MALOM ÉS KACSA” SZÓSSZAL
TÉPETT OMLÓS SERTÉSHÚS, JÉGSALÁTA, PARADICSOM, KARAMELLIZÁLT HAGYMÁVAL, SÜLT FOKHAGYMÁS, PETREZSELYMES BURGONYÁVAL ÉS „MALOM ÉS KACSA” SZÓSSZAL
PARADICSOMOS, CITROMFÜVES TÖRÖK RIZZSEL (BULGUR)
BROKKOLIVAL, ÚJHAGYMÁVAL ÉS RETEKKEL
TORMÁS CÉKLAKRÉMMEL ÉS KACSAZSÍRBAN SÜTÖTT FOKHAGYMÁS KELKÁPOSZTÁVAL
ZÖLDSÉGFELFÚJTTAL, SÁRGARÉPAKRÉMMEL, SAVANYÍTOTT SÁRGARÉPÁVAL, KAPROS KRÉMMÁRTÁSSAL
PIRÍTOTT SZALVÉTAGOMBÓCCAL, ROPPANÓS SÜLT ZÖLDSÉGEKKEL
ELKÉSZÜLÉSI IDŐ 35 PERC, KÉRJÜK JELEZZE, MENNYIRE SÜSSÜK ÁT! FŰSZERES BURGONYÁVAL, SÜLT SALÁTÁVAL, PECSENYEMÁRTÁSSAL
- ROPPANÓS KRUTONNAL ÉS CSIRKÉVEL 3.190 - ROPPANÓS KRUTONNAL ÉS FOKHAGYMÁS SÜLT GARNÉLÁVAL (+02) 4.990
ROPOGÓS SALÁTA GRÁNÁTALMÁVAL, PIRÍTOTT MAGVAKKAL, KACSAMELL-SZELETEKKEL ÉS MÉZES-MUSTÁROS DRESSZINGGEL
LILAKÁPOSZTÁVAL, PÖRKÖLT FÖLDIMOGYORÓVAL ÉS FRISSÍTŐ PETREZSELYMES DRESSZINGGEL
CSÉSZÉBEN CSIGATÉSZTÁVAL (01, 03, 09)
RESZELT SAJTTAL (01, 03, 07, 09)
SÜLTKRUMPLIVAL VAGY RIZZSEL (01, 03)
KETCHUP ÉS SÜLTKRUMPLIVAL (01, 03)
RÓZSASZÍNŰRE SÜLT MARHAHÚSOS, HASÁBBURGONYÁVAL (01, 03, 07, 11)
NESZMÉLY
NESZMÉLY
BAJ
BAJ
MÓR
MÓR
DUNASZENTMIKLÓS
BAJ
DUNASZENTMIKLÓS
DUNASZENTMIKLÓS
BAJ
BAJ
ÁSZÁR
ÁSZÁR
BAJ
NESZMÉLY
KOCS
KOCS
KESZTÖLC
BAJ
BAJ
BAJ
BAJ
DUNASZENTMIKLÓS
BAJ
BAJ
BAJ
EGER
ERDŐBÉNYE, TOKAJ
DUNASZENTMIKLÓS
Tokaj-Hegyalja
Tokaj-Hegyalja
Franciaország
Mór
Erdőbénye, Tokaj
Olaszország
/ Fehér rum, Coca-Cola, lime
/ Irsai Olivér gyöngyözőbor, menta, bodzaszörp, lime
/ Hendrick’s Gin & Fever-Tree Raspberry&Rhubarb Tonic
/ Hendrick’s Gin & Fever-Tree Elderflower Tonic
/ Hendrick’s Gin & Fever-Tree Indian Tonic
/ Tanqueray London Dry Gin & Schweppes Tonic
/ Aperol, Prosecco, Szóda, Narancs
Gin, Martini Rosso, Campari, Narancs
Skót Whiskey, Amaretto
Fehér rum, Vodka, Silver Tequila, Triple Sec, Gin, Limelé, Cola
Vodka, Baracklikőr, Narancslé, Áfonyalé
Tequila, Narancslé, Citromlé, Grenadin
Fehér rum, Maracuja Likőr, Almalé, Eperszirup, Lime
Fehér rum, Ananászlé, Kókusz-szirup, Tejszín
Fehér rum, Lime, Menta, Cukorszirup, Szóda
Fehér rum, Lime, Cukorszirup, Gyümölcs szirup és Friss gyümölcs
Fehér rum, Lime, Cukorszirup
/ Cukorra főzött hosszúkávé Jameson Whiskey-vel és tejszínhabbal
/ Tejeskávé vanília fagylalttal és tejszínhabbal
/ Tonic jéggel Espressoval egy kis narancshéjjal és mentával
/ Jeges Espresso cukorsziruppal krémesre shakelve
/ Szinte Cappuccino Dupla Espresso-ból
/ Dupla Espresso
/ Hosszú kávé amerikai módra, azaz Espresso forró vízzel hígítva
/ Habosított tejjel bézsszínűre kevert Espresso tejhabbal
/ Latte Macchiato mézzel rétegezve
/Mogyorós/Karamellás/Vaníliás/Csokis sütis/Pisztáciás
/ Habosított tejbe csurgatott Espresso,tejhabbal a tetején
/ Espresso gőzölt tejjel retro üvegpohárban
/ ESPRESSO GŐZÖLT TEJJEL RETRO ÜVEGPOHÁRBAN
/ Espresso egy „foltnyi” tejhabbal
/ Egy olasz klasszikus tökéletes crema-val a tetején
/ A kávé esszenciája
LEMON MINT (CITROMFŰ, MENTA) ROOIBUSH TOFFEE (KARAMELL) GINGER BREEZE (GYÖMBÉR)
GRÜN MATINEE (NAPRAFORGÓ, KUKORICAVIRÁG, RÓZSASZIROM) JASMINE DE LUX (JÁZMIN)
FRUIT BERRY (HIBISZKUSZ, RÓZSASZIROM, ALMA, NARANCSHÉJ, BODZA) PERSISCHER APFEL (ALMA)
/ Japán Tea, tripla koffeintartalommal, tejszínnel, tejjel
/ Dupla Assam Tea, tejjel és pikáns fűszerkeverékkel
ENGLISH SUPERIOR (INDIAI-CEYLONI KEVERÉK) ASSAM MELENG (INDIAI)
Fehér/Klasszikus
Krémes, enyhén édeskés zamatával „A világ legfinomabb vodkája” címmel bír a cognac készítésének ősi tudományával készülő francia szuper prémium luxus vodka
Téli búzából készült, kristálytiszta svéd folyékony selyem, harmonikus és lágy ízvilággal
Nevéhez hűen, Oroszországban a prémium vodka mércéje, 1894 óta a legjobb minőségű alapanyagokból, tradicionális eljárással készül
100% kék agave tequila, amerikai tölgyfahordóban érlelt, vaníliás és citrusos utóízzel
Vino Meczal De Tequila De Jose Cuervo a tequila szülőatyjának öröksége különböző korú érlelt párlatok keverésével
Izében az agave, a karamell és a friss fűszernövények tónusait érzékelhetjük
10-20 évig bourbon hordókban érlelik Barbadoson, ezek után Franciaországba szállítják őket egy második 2-10 éves érlelésre. Különleges kiadás Alexandre Gabriel keverőmester tiszteletére
Venezuelában cukornádmezőből 3 lépcsőben lepárolják, majd átlagosan 12 évig érlelik kis tölgyfahordóban
Karib-térségből származó különlegesség, melyben a karamell édessége, a feketecseresznye gyümölcsössége és gazdag vaníliás, fahéjas fűszeresség dominál
Bársonyos fekete rum karamellával, a pörkölt kávébab aromájával és a fahéj fűszeres zamatával
Tölgyfahordóban érlelt fehér rum Puerto Rico-ból, trópusi gyümölcsök zamatával, izgalmas téli fűszerekkel és a vanília diszkrét édességével
Francia narancslikőr, melyben a kesernyés és édes ízek hihetetlen összhangban egyesülnek, virágos fűszeres jegyekkel és gyümölcsösséggel
Sárgabarackmag olajból nyert, 23 féle gyógy- és fűszernövény hozzáadásával készített likőr, illatában és ízében is mandulás, marcipános jegyekkel
Az ír whiskey intenzív és meghatározó zamatával, a friss tejszín puha selymességével és a vanília édességével megalkotott krémlikőr
A világ legjobb 224 ginje közül IV.hely Az első magyar gin manufaktúrában, a borókából készült párlatba,a klasszikus fűszerek(angelika gyökér, fahéj, koriander, szegfűszeg) mellett mák is került
2003-ban a „Best of the Best” díjjal a világ legjobb single malt whiskey-je lett, gyümölcsös, virágos jegyei mellett tejkaramella és maláta tökéletes egyensúlyával
A lepárló cég alapítójáról elnevezett whiskey különlegesség tipikus sherry hordós érleléstől kapott édeskés aromája, cseresznyés-mentolos zamattal egészül ki
Narancsos, körtés, citrusos illata, ízében a füstös tőzegesség bársonyos egyensúlyt hoz létre a malátával, a pörkölt dióval, a vaníliával és a karamellával
/ 1dl bor & 4dl szóda
/ 4dl bor & 1dl szóda
/ 3dl bor & 2dl szóda
/ 2dl bor & 3dl szóda
/ 2dl bor & 1dl szóda
/ 1dl bor & 2dl szóda
/ 1dl bor & 2dl szóda
információk
elérhetőségeink
hasznos
nyitvatartásunk
Hétfő – Kedd
Szerda
Csütörtök
Péntek
Szombat
Vasárnap
Hétfő – Kedd
Szerda – Csütörtök
Péntek – Szombat
Vasárnap
zárva
11.00-22.00 (konyha 12:00-21:30)
11.00-22.00 (konyha 12:00-21:30)
11.00-22.00 (konyha 12:00-21:30)
11.00-23:00 (konyha 12:00-21:30)
08.00-21.00 (konyha 08:00-20:30)